čtvrtek 21. června 2018

Organizace závěru školního roku

Od 25.6. končí každý den "výuka" :) v 11:55.
V pondělí je branný den, budeme navštěvovat stanoviště umístěná různě po Sázavě a plnit úkoly, s sebou dostatek pití a sportovní oblečení.
V úterý budeme máme v plánu úklid třídy, děti si vezmou domů tělocviky (kufříky si děti vzaly dnes), výkresy a ručníky. Budou se vybírat klíčky od skříněk, prosím, ať je tedy děti mají s sebou. V případě ztráty nebo poškození klíčku se účtuje 40 Kč za nový zámek.
Ve středu se půjdeme rozloučit do knihovny a poté na slibovanou zmrzlinu do cukrárny.
Ve čtvrtek bude rozloučení s deváťáky, Kryštof s Eliškou si připraví projev (text, který dostali a několikrát si ho přečtou, aby nebyli při "přímém přenosu" ve stresu. Text si vezmou s sebou- budou ho číst).
V pátek je slavnostní předání vysvědčení, u nás ve třídě plánujeme být pouze 1. vyučovací hodinu- do 9:00. Zhodnotíme si první školní rok, rozloučíme se, rozdáme vysvědčení a vyfotíme se. Na děti buď můžete počkat nebo půjdou do družiny. Družina je v pátek v provozu pouze do 15 hodin.
O prázdninách prosím trénovat aspoň čtení. Není nutné denně, ale ať děti nezapomenou. :) Pokud budete chtít, můžete doplňovat v pracovních sešitech jakákoli cvičení, která jsme nestihli.

Žádné komentáře:

Okomentovat